Escola adaptada de tennis

Des del Cercle Sabadellès 1856 estem cada cop més conscienciats de la importància de la responsabilitat social. És per això, que en els darrers anys, col·laborem amb diferents institucions i empreses per tal d’aportat el nostre gra de sorra.

La nostra Escola de Tennis Adaptada és una mostra d’aquesta filosofia i amb la que pretenem ensenyar a nois i noies amb discapacitat intel·lectual un esport, el tennis, que els ajudarà en el seu desenvolupament físic, psicològic i emocional.

Cada setmana, el grup de discapacitats intel·lectuals del Grup Catalònia (www.grupcatalonia.org) visita les nostres instal·lacions per tal de realitzar una classe de tennis per nivells, jocs de tennis de coordinació així com diversos circuits de psicomotricitat.

EA de competició

Grup dirigit a persones que vulguin optar a la competició de tennis en cadira de rodes. Des de nivell iniciació fins a professional. L’EA de competició ofereix un treball personal i individualitzat. Classes d’una hora i mitja en horari de matí a concretar amb el tècnic.

Preus temporada 2022-2023

Dies
Preu soci

2 dia a la setmana

171,00 €

3 dies a la setmana

228,00 €

4 dies a la setmana

266,00 €

Preus mensuals.

EA d’iniciació o perfeccionament

Grup va dirigit a persones amb algun tipus de discapacitat, física (cadira de rodes), psíquica o trastorns de conducta/sensorials (ceguera parcial o total). L’EA d’iniciació o perfeccionament ofereix un treball en grups reduïts de 3 o 4 persones. Classes d’una hora i mitja en horari de tarda a concretar amb el tècnic.

Preus temporada 2022-2023

Dies
Preu

1 dia a la setmana

45,00 €

2 dies a la setmana

85,00 €

Preus mensuals.