El tennis com a columna vertebral d'aquest club

El tennis és la columna vertebral d’aquest club, l’esport que inaugurava les actuals instal·lacions i que mantenim com a element fonamental.

Disposem de 20 pistes, 16 de terra i 4 de green set, i ens esmerem molt en el seu manteniment, per tal de donar múltiples serveis:

  • Als socis/sòcies que hi juguen de forma més o menys habitual.
  • A la nostra prestigiosa escola.
  • A les nostres competicions internes federades (socials).
  • A les nostres competicions externes federades (Campionats d’Espanya, Campionats de Catalunya, Lligues Catalanes, Campionats Juvenils, Campionats Femenins…) des de benjamins a majors de 70 anys.
  • A esdeveniments de tennis ludo-socials (lligues internes, pares i fills, torneig del pernil, americanes, diada del soci, trobades de mini-tennis…).

Gaudim d’una secció ple rendiment per donar cobertura a tothom i a tots els nivells.

Escola de Tennis

Educar en la pràctica esportiva és un dels valors principals que anem transmetent als alumnes de l’escola de tennis des del 1990.

Ensenyem a més de 250 alumnes de 4 a 18 anys, amb una metodologia pròpia i amb un equip tècnic de gran nivell, per tal que aprenguin i millorin en l’esport del tennis, proporcionant-los suport no només en l’àmbit esportiu sinó també en el personal.

El Cercle Sabadellès 1856 està reconegut per la Federació Catalana de Tennis com a Club d’Excel·lència del Tennis Català, que només s’atorga als clubs que compten amb totes les jugadores i jugadors de l’escola de Tennis amb llicència federativa, així com amb tot l’equip tècnic amb la formació adient i la seva inscripció al Registre Professional de l’Esport de Catalunya.

Competicions de Tennis

Selecciona la competició que desitgis per consultar-ne els resultats, quadres i més informació.

Equip absolut masculí

Equip tècnic

Equip tècnic