Filosofia i Metodologia

Els fonaments del nostre treball a l’Escola de natació són l’honestedat i la passió, per tal que els alumnes gaudeixin, aprenguin i adquireixin els coneixements essencials per a la seva seguretat i el seu desenvolupament integral. Tanmateix, a través de la nostra metodologia pròpia aconseguim que els alumnes aprenguin i millorin en menys temps, fórmula que com a resultat ens ha proporcionat qualitat i excel·lència tant en els nens i nenes com en els monitors que integren l’escola.

Les nostres classes les dinamitzem a través d’estímuls, que els alumnes –a partir dels 18 mesos- reben de forma constant per tal d’assolir els objectius establerts: es marquen objectius diaris, trimestrals i de temporada. A partir de la fase d’iniciació comencem a treball els conceptes tècnics bàsics perquè aprenguin els diferents estils. Així doncs, els alumnes treballen en moviments constant i en grups reduïts, realitzant doncs més quantitat d’exercicis durant la classe i sota l’atenta i constant mirada dels professors.

L’equip tècnic que hi ha al darrera de cada disciplina està format per llicenciats en INEF i especialistes en el sector esportiu-educatiu però, per sobre de tot, són persones amants d’aquest esport i això ho transmeten a tots els alumnes que passen per l’Escola, des dels més petits fins als més grans.