Més de 240 jugadors
distribuïts en totes les
categories
de futbol base,
des d’escoleta fins a juvenil

Més de 240 jugadors distribuïts en totes les categories de futbol base, des d’escoleta fins a juvenil

La Secció de Futbol del Club té principalment dues activitats habituals: L’Escola de Futbol i les Lligues Nocturnes de F7.

Actualment, l’Escola de Futbol compta amb més de 240 jugadors distribuïts en totes les categories del futbol base, des d’escoleta fins a juvenil.

Els equips de futbol 7 juguen com a locals al Cercle Sabadellès 1856, mentre que els de futbol 11 ho fan al Mpal. Olímpia de Sabadell.

D’altra banda, el Cercle organitza una lliga nocturna de futbol 7 que s’ha convertit en un referent per als aficionats al futbol de la zona. És l’afterwork preferit de molts jugadors que, un cop a la setmana, venen a les nostres instal·lacions a jugar. La lliga té dues divisions i aplega més de 400 jugadors procedents de tot el Vallès.

Contacte

Escola de Futbol
escolafutbol@cerclesabadelles.cat

Lliga Nocturna
infolligues@cerclesabadelles.cat

Telèfon de contacte
639 527 560 / 937 215 154

Escola de Futbol

L’Escola de Futbol 7 va dirigida anens i nenes dels 4 fins els 18 anys (nascuts entre el 2020 i el 2006 ) en categoria de pollets, pre-benjamins, benjamins i alevins. Al Cercle apostem per un aprenentatge lúdic, divertit, on els bons hàbits i els valors tenen una gran importància. Comptem amb uns entrenadors implicats i amb moltes ganes d’aprendre i ensenyar.

No posts found!

La Lliga del Cercle
Apunta’t a la competició de referència a la comarca

La Lliga del Cercle
Apunta’t a la competició de referència a la comarca

Equip tècnic

Equip tècnic