Política de xarxes

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent i aplicable de protecció de dades de caràcter personal i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), CERCLE SABADELLÈS 1856 informa els usuaris, que ha procedit a crear un perfil a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin i YouTube, amb la finalitat principal de fer publicitat els seus productes i serveis.

Dades de CERCLE SABADELLÈS 1856:

NIF: G08511172
DIRECCIÓ: CRTA DE BELLATERRA KM 5 1 08205, SABADELL (BARCELONA)
CORREU ELECTRÒNIC: cercle1856@cerclesabadelles.cat
DOMINI WEB: www.cerclesabadelles.cat

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per CERCLE SABADELLÈS 1856, mostrant així interès en la informació que s’anunciï a la Xarxa. A l’unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

CERCLE SABADELLÈS 1856 té accés i tracta la informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap sistema de tractament.

Drets dels interessats

En relació als drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant CERCLE SABADELLÈS 1856, d’acord amb el RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

Dret d’Accés: És el dret de l’usuari a obtenir informació sobre les seves dades concretes de caràcter personal i de el tractament que s’hagi realitzat o realitzi, així com de la informació disponible sobre l’origen d’aquestes dades i les comunicacions realitzades o previstes dels mateixos.

Dret de Rectificació: És el dret de l’afectat a què es modifiquin les dades que resultin ser inexactes o incompletes. Només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de CERCLE SABADELLÈS 1856, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina, imatges o continguts web on constin dades de caràcter personal de l’usuari.

Dret a la Limitació de tractament: És el dret a què es limitin les finalitats del tractament previstos de forma original pel responsable del tractament.

Dret de Supressió: És el dret a suprimir les dades de caràcter personal de l’usuari, a excepció del que preveu el propi RGPD o en altres normatives aplicables que determinin l’obligatorietat de la conservació dels mateixos, en temps i forma.

Dret de Portabilitat: El dret a rebre les dades personals que l’usuari, hagi facilitat, en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable.

Dret d’Oposició: És el dret de l’usuari a que no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o se cessi el tractament dels mateixos per part de CERCLE SABADELLÈS 1856.

CERCLE SABADELLÈS 1856 realitzarà les següents actuacions: Accés a la informació pública del perfil.

Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de CERCLE SABADELLÈS 1856. Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social. Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari, un cop unit a la pàgina de CERCLE SABADELLÈS 1856, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i / o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos , CERCLE SABADELLÈS 1856 es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari. CERCLE SABADELLÈS 1856 no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que es puguin publicar a la pàgina no seran emmagatzemades en cap sistema de tractament per part de CERCLE SABADELLÈS 1856, però sí que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

CERCLE SABADELLÈS 1856 es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades a la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació. La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

CERCLE SABADELLÈS 1856 utilitzarà la Xarxa Social per fer publicitat dels seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de l’RGPD i de la LSSI-CE.

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de CERCLE SABADELLÈS 1856 perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

  • Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
  • Twitter: https://twitter.com/privacy
  • Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/
  • Linkedin: http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv
  • Youtube:https://www.youtube.com/intl/es/about/policies/#community-guidelines