INICIEM PERÍODE D’OBRES I REFORMES

Seguim millorant i modernitzant el Club. Ens plau anunciar-vos que es duran a terme una sèrie d’obres de renovació, millora i ampliació de la sala fitness i de les sales d’activitats dirigides, després de l’acord signat amb Life Fitness.

Aquestes obres estan dissenyades per elevar la qualitat de la vostra experiència al Club i garantir que tingueu accés a instal·lacions d’avantguarda que compleixin amb els estàndards més alts.

Tot i que aquestes obres són una excel·lent notícia a llarg termini, és important que estigueu informats de com afectaran al vostre entrenament diari:

FASE 1


A partir del 12 de setembre, la sala ciclo s’ubicarà de manera provisional a la sala d’entrenaments personals (planta -2, al costat de l’antic esquaix). Durant aquest període es reformarà l’antic esquaix, que passarà a ser la nova sala de ciclo indoor d’última generació (insonorització, il·luminació LED, projector i climatització).

Es preveuen afectacions d’obres durant els tres propers mesos (sala de ciclo, sala de fitness i noves sales d’activitats dirigides). Us anirem informant regularment a través de correu electrònic, xarxes socials i anuncis al club per estar al corrent de les últimes novetats.

This site is registered on wpml.org as a development site.