El tennis és la columna
vertebral d’aquest club,

l’ADN que mantenim com
a element fonamental.

El tennis és la columna vertebral d’aquest club, l’ADN que mantenim com a element essencial.

El tennis és la columna vertebral d’aquest club, l’ADN, l’esport que inaugurava les actuals instal·lacions i que mantenim com a element fonamental. Disposem de 20 pistes -16 de terra i 4 de green set– en les quals oferim classes per a totes les edats i nivells, tant individuals com de grup. A més, també treballem en col·laboració amb al Grup Catalònia per a dur a terme l’escola de tennis per a discapacitats intel·lectuals.

Tots els jugadors del club són importants, tant els de primer nivell com els que participen als campionats socials i les lligues internes; passant per tots els equips, que participen en diverses competicions: lligues externes, les lligues catalanes, Campionats de Catalunya i Campionats d’Espanya; des de la categoria benjamí fins als majors de 70 anys. 

Actualment podem dir que gaudim d’una secció a ple rendiment on hem pogut assaborir grans èxits per part dels nostres equips.

Escola de Tennis

Educar en la pràctica esportiva és un dels valors principals que anem transmetent als alumnes de l’Escola de Tennis des del 1990. Ensenyem a més de 250 alumnes dels 4 fins als 18 anys amb una metodologia pròpia, perquè aprenguin i millorin en la pràctica d’un esport, el tennis, que els ajudarà no només en l’àrea esportiva sinó també en la personal.

A la nostra Escola, els pares i mares sou un pilar fonamental en l’educació dels alumnes. És per això que organitzem tallers pares i fills per mostrar els avenços i dedicació dels vostres fills i filles en aquest esport.

EL CERCLE COM A CLUB D’EXCEL·LÈNCIA DEL TENNIS

El Cercle Sabadellès 1856 ha estat guardonat per la Federació Catalana de Tennis com a Club d’Excel·lència del Tennis Català. Aquest reconeixement, s’atorga a tots els clubs que compten amb tots els jugadors i jugadores de l’Escola de Tennis amb llicència federativa, així com amb tot l’equip tècnic amb la formació adient i la seva inscripció al Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya

Classes particulars Tennis

Oferim classes one-to-one on disposaràs d’un professor exclusivament per a tu.
Disposem d’una metodologia pròpia tant si no has jugat mai al tennis com si vols millorar la teva tècnica.
Només podran fer classes particulars de tennis aquells socis i sòcies majors de 16 anys.
Es podran fer classes particulars de tennis de dilluns a divendres de 09.00-18.00 hores.

Oferim classes on disposaràs d’un professor exclusivament per a tu.

– Marc Porta
– Toni Rives
– Victor Meza
– Mariano Medici
– Cesar Muñoz
– Jose Ferreras

*Les classes particulars són exclusivament per socis/es del Club

Selecciona la competició que desitgis per consultar-ne els resultats, quadres i més informació

Competicions de Tennis

Equip tècnic