Màgnifiques instal·lacions:
Piscina interior climatizada de
4 carrils, piscina exterior de 6
carrils, piscina infantil exterior

circular i zona de relaxació.

Màgnifiques instal·lacions: Piscina interior climatizada de 4 carrils, piscina exterior de 6 carrils, piscina infantil exterior circular i zona de relaxació.

Al 1974 es va estrenar la nostra piscina exterior, però seria l’any 2005 amb la inauguració de la piscina interior el que marcaria l’inici de la natació al Cercle. Des d’aleshores, hem crescut i hem anat incorporant noves disciplines i modalitats a l’Escola de Natació, una escola per la qual han passat més de 1.700 alumnes durant aquests anys.

Actualment comptem amb una Escola de Nadons (18 a 30 mesos), amb l’Escola de 3 fins els 16 anys, amb una Escola de Natació Sincronitzada, els nostres equips de natació, l’Escola d’Adults, així com classes personalitzades i l’activitat dirigida d’Aquagym.

I tot això gràcies a les nostres magnífiques instal·lacions. Actualment disposem d’una piscina interior climatitzada de 25 metres i 4 carrils amb sistema de desinfecció per ultravioletes; una piscina exterior de 25 metres i 6 carrills; una piscina infantil exterior circular, així com la nostra zona de relaxació amb un spa, el bany turc i la sauna finlandesa.

Horari piscina interior
De dilluns a divendres – de 7:00h a 22:30h

Caps de setmana i festius – 8:00h a 21:30h

Contacte
Contactar amb Isabel Ortiz presencialment a la Recepció del Club

Telèfon de contacte
937 215 154

Escola de Natació

Actualment disposem d’una piscina interior climatitzada de 25 metres i 4 carrils amb sistema de desinfecció per ultravioletes; una piscina exterior de 25 metres i 6 carrills; una piscina infantil exterior circular, així com la nostra zona de relaxació amb un spa, el bany turc i la sauna finlandesa.

Classes particulars Natació

Paral·lelament a totes les escoles de natació també disposem de classes particulars per a totes les edats i nivells, pensades sobretot per a aquelles persones que per logística o qüestions horàries no poden participar en les classes de grup o volen perfeccionar la seva tècnica de manera individual.

Compten amb professors que us ajudaran a aprendre i gaudir de la natació sigui quin sigui el vostre nivell.

Aquagym

L’activitat dirigida d’aquagym treballa exercicis de fitness a l’aigua. És una manera d’ajudar-nos a millorar, de forma divertida i amena, la nostra condició física.

Activitat 100% recomanable en el tractament de lesions al ser exercicis que no comporten un alt impacte dins de l’aigua.

La Isabel i la Gaby l’imparteixen a la piscina interior de dilluns a dissabte en horaris de matí, migdia i tarda

Equip tècnic