Horari del sala

De dilluns a divendres
de 7:00 a 22:30 hores

Cap de setmana i festius
de 8:00 a 21:30 hores

Horari tècnic de sala

De dilluns a divendres
de 9:30 a 14:00 hores
i de 18:00 a 21:00 hores

Dissabtes
de 10:00 a 13:00 hores

Contacte

Contactar al telèfon 93 721 51 54.

Fitness secció Sènior

Tens més de 65 anys? Vols aconseguir un estat físic i mental òptim? Aprofita l’oportunitat i activa´t per mantenir-te sempre jove!

Què és Activa’t?
Activa’t és un programa d’entrenament per a majors de 65 anys que t’ajudarà a mantenir un estat òptim, tan pel físic com per la ment. A partir dels 65 anys, el nostre cos requereix un tractament més específic i diferenciador es per això que ofereix un gran ventall d’activitats per millorar aquesta etapa : sessions aeròbiques, entrenament funcional, coordinació i propiocepció, estiraments, pilates i fitness. La combinació d’aquestes sessions d’entrenament té com a objectiu aconseguir el benestar físic, mental i social per sentir-te ACTIU/VA.

Quines activitats durem a terme?
Activa’t està dividit en tres grups d’activitats:

1) Activitats de condició física amb sessions de balls llatins, fitness, entrenament funcional i de mobilitat, mètode pilates i tècniques de relaxació i sortides al camí verd.

2) Activitats psicomotrius amb exercicis per fomentar l’agilitat, l’elasticitat, la lateralitat i l’espai temps.

3) Activitats de relaxació on a través del mètode pilates fomentarem el control postural, la coordinació i una respiració fluïda per ajudar a la recuperació i equilibri del nostre cos.

HORARIS
Dilluns i dimecres: Horari d’11.30 a 12.15 hores amb la Marta Malapeira
Durada del programa: del 13 de setembre de 2021 al 16 de juny de 2022 – ( Setmana santa i Nadal si hi ha activitat )

PREU · Activitat exclusiva per a socis i sòcies del Club
Per participar en aquest programa cal estar inscrit a la mitja quota esportiva o a la quota esportiva. Si no esteu inscrits/es, podeu passar per l’Administració del Club a tramitar la vostra alta.

INSCRIPCIONS
Us heu de dirigir a la Recepció del Club i omplir el full d’inscripció. Activitat exclusiva per a socis i sòcies del Club majors de 65 anys.

DURACIÓ I CAPACITAT DE CADA SESSIÓ
Les sessions tenen una durada de 45 minuts cadascuna. El grup serà d’un mínim de 8 persones i un màxim de 20, per tal d’oferir una atenció més personalitzada.